Welkom!


Wat doen wij / Wie zijn wij? | Onze doelstelling | Contact opnemen

Wat doen wij / Wie zijn wij?
De Ziekenomroep SRI is een vereniging, bestaande uit ca. 35 vrijwilligers. Oorspronkelijk is de ziekenomroep begonnen in het Van Dam / Bethesda ziekenhuis in Rotterdam, maar in 1990 zijn wij (mee)verhuisd naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse. Wekelijks worden diverse radioprogramma's uitgezonden, waaronder een tweetal verzoekplatenprogramma's. Om dit te kunnen doen beschikken wij over een goed uitgeruste studio. In de studio treft u aan

Als extra service kunt u via onze website ook verzoekjes aanvragen voor familie, vrienden en/of kennissen in het ziekenhuis (verzorgden of personeel). Ook is het mogelijk u on-line aan te melden als medewerker van de SRI. U kunt dit doen via onze servicepagina.

Een bezoekje aan onze studio brengen kan altijd tijdens de uitzenduren. U kunt ons vinden in het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse. Volgt u bij binnenkomst de bordjes welke verwijzen naar "route 140". U komt dan vanzelf bij onze studio. De uitzenduren kunt u vinden op de pagina "Programma's".


Onze doelstelling

De Ziekenomroep SRI stelt zich ten doel om, door radio-uitzendingen, ontspanning en informatie te bieden aan alle luisteraars in het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse.


Contact opnemen?
U kunt ons op de volgende manieren bereiken...
Telefonisch
(tijdens uitzendingen en 45 minuten  daarvoor)
0181-65 86 05. U heeft meteen contact met de studio. Indien er op dat moment een plaat wordt aangekondigd kan u worden gevraagd heel even aan de lijn te blijven.
Post Ziekenomroep S.R.I.
Ruwaard van Puttenweg 500
3201 GZ  Spijkenisse
E-mail Algemene informatie: info@ziekenomroep.cjb.net