MUSIC IN MOTION

In opdracht van het Volksbuurtmuseum beleefde RJ. Rueb op zondag 30 november 2003 zijn debuut als talkshowhost. Na eerder de redactie en de regie van dit experimentele programma op zich te hebben genomen, viel hem ook de presentatie ten deel. Gast was drummer en verhalenverteller Winston Scholsberg.
De komende maanden zal Music In Motion nog vijf keer herhaald worden met telkens een andere muzikale hoofdpersoon en waarschijnlijk ook een andere presentator.


Samen met Gerard van den IJssel en Stichting De Troep organiseerde en produceerde RJ. Rueb het Haags Songfestival. De finale hiervan vond plaats op 28 november 2003.
Voor alle informatie: www.haagssongfestival.nl


BOOZY KRIJGT TWEEDE DRUK!

Begin 2003 debuteerde de bekende Hagenees Boozy bij RJR Publishing met zijn boek 'Geduld is een schone keuken'. De eerste drukgang is inmiddels uitverkocht. Omdat er nog altijd een grote vraag naar de bundel 'Geduld is un schone keukuh' is werd besloten tot een eenmalige herdruk.
De tweede druk is uitsluitend te krijgen via de auteur: mail hem!


ADO Den Haag werd kampioen van de GoudenGids-divisie, seizoen 2002/2003. In het boek 'ADO is ART' wordt de volledige ADO Den Haag-selectie geportretteerd in woord en tekeningen. De woorden worden verzorgd door de bekende ADO-supporter en -promotor Jeffrey Huf (bekend van het ADO Journaal op TV West) en de tekeningen zijn gemaakt door eht bekende Haagse kunstenaarsechtpaar Marcello&Els.
 

Ook dit jaar verzorgt RJ. Rueb in opdracht van DOEN Evenementen (delen van) de publiciteit voor de Haagse KoninginneNach en de Ha-Schi-Ba

In samenwerking met TEKSTLAB van Caroline Ludwig verzorgde RJ. Rueb de publiciteit voor een uniek concert van de bekende jazzsaxofonist MICHAEL BRECKER in het Atrium van het Haagse Stadhuis (22 maart 2003)

Samen met kunstenaarsechtpaar Marcello&Els en journaliste Sanne Vermaas begeleidt RJ. Rueb het jongerenparticipatieproject www.LEYP.nl in Leidschenveen en Ypenburg. Het 'pilot-project' vond plaats in september en oktober 2002. Hoewel een structurelere voortzetting in het verschiet lag, was hier helaas toch geen geld voor beschikbaar, waardoor LEYP zich tot de pilot-editie moest beperken.


BOWLINGWORLD ZUIDERPARK

Samen met Gerard van den IJssel verzorgt RJ. Rueb J&R bv een gedeelte van de promotie van Bowlingworld Zuiderpark.
Voor meer informatie:
www.bowlingworldzuiderpark.nl


Het HTI (Haags Taal Instituut) is een gezamenlijk projekt van Sjaak Bral; Marnix Rueb en RJ. Rueb.
'HAAGS! DE KUGSUS' bestaat uit een talengids en een (audio)CD.
Volg de ontwikkelingen van het HTI op de officiële www.iklulhaags.nl

Columns

Hoewel RJ. Rueb op dit moment geen vast platform heeft in de (Haagse) media, worden er toch geregeld actuele columns toegevoegd aan het columns-archief.

RJ. Rueb Journalistiek en Redaktie bv
gevestigd op:

De Constant Rebecqueplein 3
2518 RA Den Haag
tel. 070 320 5546
fax 070 320 5547
mob: 06-5189 7233