Oraal

"Oe heppie ut gehoord van die Clintun. 'tis toch wat he? Errug toch? Dat arreme meissie... Mot nu ook helemaal door ut slijk voor die man. 't Wicht."
"Nou hè 'tis me maar weer een mooie boel daar op het witte huis. Gebroken wit, hahaha. Wat een Hilluriteit hé. Ik las 't laatst nog in de Privé, dat 't waar was van die nieuwe hond. Dat die eets heb. Rabi-eets, ofzo. Heel gevaarlijk. Tast de hersenen aan, stond er."

Spuugzat was ik het. In ieder bushokje die conversaties. Iedereen heeft er een mening over.


"Wat denk jij, heeft hij het gedaan? En wat heeft hij dan gedaan? O, dan heeft dus eigenlijk zij het gedaan. Dan is hij onschuldig."
"Dat zegt hij toch ook zelf: ik ben onschuldig, want oraal is geen overspel. Want als je oraal gepepen wordt dan doe je niks. Dus dan kan je tegen je vrouw zeggen: Ik heb niets gedaan! Dus dat pikt ze. Klaar is Bill."


Wat een gelul. De man is gepepen; fijn voor de man.


"Waar was jij toen Bill Clinton hier was?"
Het meisje in de abri dook blozend ineen.
"Ja waar was jij dan, dat je er nu zo de bek van vol hebt?!"
Na lang aandringen en flink wat fysieke dreigementen kwam ze los.
"Ja! het is waar! Ik heb hem in mijn mond genomen. Maar ik heb het niet doorgeslikt!"

Verleden jaar werd Den Haag geterroriseerd door het Circus Clinton. De meest onbereikbare man ter wereld werd ook in Nederland door een leger veiligheidsmongolen en andere agenten afgeschermd. Tegen wat?
Als je je als veiligheidsmongool in Nederland ergens niet druk over hoeft te maken dan is het wel de veiligheid van een politicus. Tijdens een wandelingetje over het Binnenhof struikel je bijkans over de ongepantserde hotemetoten. Als je kwaad zou willen, dan kan je je hier dagenlang onbeperkt uitleven met je Uzi. Het voltallige kabinet is vrij toegankelijk voor iedere idioot met vernietigingsdrang. Maar nog nooit is er meer gebeurd dan wat eierstruif op een visgraatkostuum en een rotte tomaat als politieke statement.
Maar Clinton moest worden afgeschermd. Wellicht tegen al te opdringerig vrouwvolk dat zich massaal aanbood de President met openvallende mond van dienst te zijn. Want daar staan wij Hollanders om bekend. Een pijpgraag vrouwvolk.

Nót! Iedere Nederlandse politicus is nog makkelijker te pijpen, dan dat hij met een bazooka neer te maaien is. Maar net zomin als dat er iemand geïnteresseerd is in het omleggen van een Nederlandse politicus, zal er ooit iemand zijn die het maar in zijn hoofd haalt een Nederlandse politicus oraal te bevredigen.
Stel je toch voor:
Wil jij Zalm zuigen?
Wil jij Kok halzen?
Mierlo melken?
Bolkestein baffen?

Goed. Ik heb Erica Terpstra gebeft.
Oraal, dus er is niks aan de hand.
Maar heb je dáár iemand over gehoord?


Niet gepubliceerd (februari 1998)

© RJ. Rueb