De Week

Murw

Dag 1. Bommen op Bagdad. Slachtoffers.

Dag 2. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers.

Dag 3. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Doden en gewonden aan weerszijden.

Dag 4. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Doden en gewonden aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen.

Dag 5. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Doden, gewonden en holle retoriek aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen.

Dag 6. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Doden, gewonden en holle retoriek aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen. Ontkende vertraging en meer slachtoffers.

Dag 7. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Luchtlandingen. Doden, gewonden en holle retoriek aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen. Gestuitte opmars, ontkende vertraging en meer slachtoffers.

Dag 8. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen Luchtlandingen.. Doden, gewonden en holle retoriek aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen. Gestuitte opmars, ontkende vertraging en meer slachtoffers. Zich niet over willen gevende steden en strijders.

Dag 9. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Luchtlandingen. Doden, gewonden en holle retoriek aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen. Gestuitte opmars, ontkende vertraging en meer slachtoffers. Zich niet over willen gevende steden en strijders. Moeizame humanitaire acties als doekje voor het bloeden.

Dag 10. Bommen op Bagdad en waar al niet meer. Slachtoffers. Grondtroepen. Luchtlandingen. Doden, gewonden en holle retoriek aan weerszijden. Ook door vriendelijk vuur, zoals ze het zo fijntjes noemen. Gestuitte opmars, ontkende vertraging en meer slachtoffers. Zich niet over willen gevende steden en strijders. Moeizame humanitaire acties als doekje voor het bloeden. Tegenvallers. Dus maar meer bommen op Bagdad en vooral ook zwaardere.

De Oorlog in Irak: erg veel nieuws valt er van dag tot dag niet te melden, maar wat er aan nieuws is getuigt van kwaad tot erger. Vuur op de olie als olie op het vuur. Dertigduizend bommen en granaten. Zelfvernietiging als de ander je niet al eerder vernietigt. Redenloze redeloosheid ontreddert ontredderend. Bush en Blair braken belachelijk boosaardige bommen op Bagdad. Niet alleen de waarheid sneuvelt. Tegenvaller. Dus maar meer bommen en vooral ook zwaardere.

Zou er nog wel geneukt worden in Bagdad? Kan je 'm nog omhoog krijgen als je platgebombardeerd wordt? Viagra in het humanitaire hulppakket! Wij willen oorlogsbabies. Irak spuit! Vriendelijk vuur in een humane actie.

Volgende week meer ellende met dag 11 tot en met 17.

© RJ. Rueb 2003

reactie: